Crna kronika POLICIJA NEGIRA

Nacional: Mafalani osumnjičen i za ubojstvo Ivane Hodak

  • Autor: tportal.hr
  • 12.12.2008 8:51:31
  • 9.12.2008 9:30:46

Osumnjičenika za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića Amira Mafalanija sumnjiči se, tvrdi najnoviji broj tjednika Nacional, i za ubojstvo Ivane Hodak

Nacional se poziva na visoke izvore u srbijanskoj policiji, no kao što je za taj tjednik karakteristično, iznesena je samo teza bez argumenata.

Pišu da je Mafalani mogući ubojica Ivane Hodak jer stanuje u blizini stana njezinih roditelja.

'Srbijanska policija na temelju svojih saznanja smatra da je Amir Mafalani najslabija karika među svim Matanićevim suradnicima te da je psihički vrlo labilna i ne odveć hrabra osoba.

Matanić je svoje suradnike držao u velikom strahu te ih je doslovno tretirao kao svoje vojnike, tvrde izvori iz srbijanske policije. Zabranjivao im je izlaske, konzumiranje alkohola, pa čak i upuštanje u ljubavne avanture. Mafalani ga se zato jako bojao', piše Nacional.

Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec u ponedjeljak navečer je tu informaciju odbacio kao netočnu, dodavši kako bi policija već objavila taj podatak da je istinit.

Pretpostavka da su ubojstva Ive Pukanića i Ivane Hodak povezana samo je jedna od mogućih verzija. Dosad su u javnosti uglavnom objavljivane teorije da Pukanićevo ubojstvo ima veze s duhanskom mafijom, dok Zvonimir Hodak vjeruje da mu je kći ubijena zbog ljubavne veze s odvjetnikom Hrvoja Petrača.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još