OĆUH MONSTRUM

Zaječarac seksualno zlostavljao 14-godišnju pokćerku

26.10.2012 u 22:15

Bionic
Reading

Policija iz Zaječara uhitila je 50-godišnjeg D. M. zbog sumnje da je u više navrata seksualno zlostavljao 14-godišnju kćer žene s kojom živi u izvanbračnoj zajednici

Zlostavljanje od strane D. M. događalo se od proljeća pa do listopada ove godine. Beogradske Novosti navode da je D. M. koristio svaku priliku kada mu je izvanbračna supruga bila na poslu da dodiruje svoju pokćerku po bedrima, grudima... Djevojčici je prijetio i da će ga zapamtiti ako bilo kome kaže što se događa u njihovu stanu kada su sami. Pričao joj je i da je to što oni rade potpuno normalno i da tu nema ničeg lošeg.

Do prijave policiji došlo je jer je majka djevojčice posumnjala da se nešto događa. Naime, kći joj je postala povučena i zatvorena, a uz to je popustila i u školi. Nakon nekoliko razgovora djevojčica je majci ispričala sve što joj je očuh radio. Kazala joj je i da ga se boji i da više ne može izdržati. Istog dana, iskoristivši to što D. M. nije bio kod kuće, majka i kći pokupile su najnužnije stvari i otišle kod jedne prijateljice, koja ih je primila u stan.

Majka djevojčice je svojoj prijateljici ispričala što se dogodilo, nakon čega joj je prijateljica kazala da prijavi policiji, navode Novosti. Savjet prijateljice su nakon dva dana i poslušale pa su konačno otišle u policijsku postaju u Zaječar gdje je djevojčica policajcima ispričala sve što joj je očuh radio.

D. M. je odmah uhićen, ali je pri ispitivanju negirao sve optužbe tvrdeći da se radi o izmišljotinama.