U ISTOM DANU TRI NALETA NA DIVLJAČ

Fiat potpuno izgorio nakon naleta na vepra!

23.10.2012 u 13:49

Bionic
Reading

Nakon naleta na vepra, automobil marke Fiat kojim je upravljao 53-godišnjak iz Tinjana u potpunosti je izgorio, no, srećom, vozač i suputnici nisu ozlijeđeni. Ova nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se jučer oko 2.30 sati na području Tinjana, a osim vozača u automobilu su se nalazili još 38-godišnjakinja, 27-godišnjakinja i dijete

Naime, dok je vozio iz smjera Baderne prema Pazinu, u lijevom nepreglednom zavoju kod mjesta Šurani, 53-godišnjaku je pred automobil izletio vepar. Vozač je prednjim dijelom Fiata udario u vepra, nakon čega se automobil zapalio. Srećom, žene s djetetom i vozač uspjeli su izaći prije no što je automobil izgorio. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe iz Pazina oko 3.10 sati.

U istom danu na području Istre dogodila su se još dva naleta automobila na divljač u kojima nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta pa policija upozorava vozače na poseban oprez zbog divljači na istarskim cestama.

Naime, jučer oko 0.40 sati izvan naselja Pazin 53-godišnjem Puljaninu dok je upravljao automobilom Volkswagen dionicom Istarskog ipsilona od Cerovlja prema Pazinu u jednom trenutku pred automobil je istrčao jazavac.

Na ulazu u Medulin oko 5.30 sati 46-godišnjakinja Puljanka je, pak, prednjim dijelom Fiata udarila u srnu koja je iznenada istrčala iz niskog raslinja na kolnik.