Crna kronika EGZOTIČNO ORUŽJE

Krala hranu iz drvarnice pa vlasnicima zaprijetila nunčakama

Riječanka u dobi od 36 godina jučer je usred bijela dana uhvaćena u provali u drvarnicu iz koje je krala prehrambene proizvode, a u namjeri da ih zadrži, vlasnicima je, kao dobar poznavatelj borilačkih vještina, zaprijetila nunčakama

Kako provaljuje u drvarnicu, vidjeli su je građani u Zvonimirovoj ulici u Rijeci i odmah alarmirali policiju koja je na mjesto događaja uputila službenike autoophodnje. Zahvaljujući brzoj intervenciji, žena je ondje i zatečena nešto prije 14 sati te privedena u II. policijsku postaju Rijeka.

Istragom je utvrđeno da je uhićena žena provalila u drvarnicu i ukrala različite prehrambene proizvode te da su je u krađi spriječili vlasnici drvarnice, starosti 34 i 29 godina, kojima je ona, u namjeri da zadrži otuđenu hranu, zaprijetila nunčakama. Srećom, nikoga pritom nije ozlijedila, a otuđeni predmeti su joj oduzeti te će biti vraćeni vlasnicima.

Šteta se procjenjuje na oko 600 kuna, a protiv 36-godišnjakinje slijedi kaznena prijava za kazneno djelo razbojničke krađe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još