NESTRUČNO ODRUBLJENA GLAVA

Truplo sa Zente i noga sa Žnjana vjerojatno od iste osobe

17.10.2012 u 17:20

Bionic
Reading

Muško truplo bez glave i nogu, pronađeno u splitskoj lučici Zenti, jučer je prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice, a danas je dopremljena i glava, doznaje se od patologa Antonija Alujevića koji s velikom sigurnošću tvrdi kako je riječ o truplu čija je potkoljenica pronađena prije desetak dana na Žnjanu

Splitska policija priopćila je danas da je jučer na području splitske lučice Zente pronađeno truplo bez glave i nogu u 'relativno raspadajućem stanju'. Policijski očevid traje.

'Najprije je jučer popodne na Odjel patologije prevezeno truplo bez nogu i glave, a jutros je dopremljena i glava koja je u raspadajućem stanju', rekao je za Hinu dr. Alujević. Po njegovim riječima, muškarac čije je truplo pronađeno jučer u splitskoj lučici Zenti mrtav je između 10 i 15 dana. Glava je pronađena poslije ronjenjem.

'Uzeli smo uzorke za DNK analizu, a s velikim stupnjem sigurnosti može se reći kako pronađeno truplo i odsječena glava pripadaju istoj osobi čija je potkoljenica pronađena na splitskome Žnjanu', rekao je dr. Alujević.

Po njegovu tumačenju, glava je s tijela 'odrubljena nestručno nekim predmetom nakon smrti te osobe'.