Crna kronika MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA

Ljudska glava u plastičnoj vrećici isplivala u splitskoj Zenti?

Ljudski leš bez glave i nogu pronađen je u utorak poslijepodne u splitskoj lučici Zenta, pa je policija potpuno blokirala cijelo područje i intenzivno traga za dijelovima tijela koji nedostaju. Pretpostavlja se da je ovaj slučaj povezan s ljudskom nogom koja je prošlog tjedna pronađena na plaži Žnjan, nekoliko kilometara dalje

Nešto kasnije, po neslužbenim informacijama, pronađena je i ljudska glava, koja je navodno bila u plastičnoj vrećici. Sve indicije upućuju na mafijašku likvidaciju.

O pronalasku tijela splitsku policiju obavijestio je građanin negdje oko 16 sati. Jake snage pretražuju Zentu i okolicu, dok je tijelo prevezeno na odjel patologije splitske bolnice, gdje će se pokušati utvrditi povezanost sa slučajem sa Žnjana. Patolog Antonio Alujević prošlog tjedna izjavio je da noga sa Žnjana pripada muškoj osobi visine oko 179 centimetara, te da se u moru nalazila oko šest dana.

218971,219224,214257,214448
Slobodna Dalmacija navodi da je u zadnjih nekoliko tjedana na području PU SD nestalo je više osoba, a do traga se za ukupno njih 64 koliko ih je prijavljeno.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još