Crna kronika TRAGEDIJA U SISKU

Otac iz samilosti ubio nepokretnu kćer?

U Općoj bolnici u Sisku u ponedjeljak ujutro preminula je 23-godišnja djevojka iz Siska od posljedica predoziranja tabletama i rezne rane na ruci

Policija je potvrdila da je tablete kćeri dao otac te da joj je otac nanio i reznu ranu na ruci. Prema pisanju Jutarnjeg.hr, policiji je u ponedjeljak oko sedam sati dojavljeno da su u teškom stanju otac i kćer, Josip i Marijana Gregurić, u stanu u Ulici kneza Branimira broj 27, da krvare iz ruku i da su popili tablete. Djevojka je ubrzo umrla, a otac je u teškom stanju.

Jutarnji je u razgovoru sa susjedima saznao da je otac najvjerojatnije svoju kćer predozirao tabletama i potom joj na zapešću nanio nožem reznu ranu, čineći to iz samilosti. Naime, djevojka je bila teško bolesna, potpuno nepokretna, vezana za krevet, više od tri godine trpjela je velike muke.

Ona je prije tri godine zbog stalnih glavobolja, koje više nije mogla podnijeti, operirana u jednoj bolnici u Zagrebu. Posljedice su bile katastrofalne: iz bolnice je vraćena potpuno nepokretna, nije mogla koristiti čak ni kolica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još