JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna nestalo čak 11 osoba, od kojih je sedam maloljetno

05.10.2012 u 14:51

Bionic
Reading

Iako se trend nestajanja ljudi prošlog petka zaustavio na tri osobe, danas se, nažalost, vratio na staro, prosjek od 10-ak osoba tjedno. Tako se trenutačno traži 11 osoba koje su nestale tijekom prošlog tjedna, od kojih je čak sedam maloljetno

Posljednjeg tjedna prijavljeno je gotovo dvostruko više nestanaka, no mnogi su se, uglavnom srednje dobi, brzo sami vratili ili su pronađeni. U potragu se možete uključiti i vi, pogledajte tko je nestao i dojavite policiji na broj 192 svaku informaciju o njima.
Od tri ženske osobe koje su nestale u tjednu ranije, dvije su pronađene, a još se traga za 31-godišnjom Mirelom Vretenar, kojoj se, podsjetimo, 22. rujna izgubio svaki trag nakon što je vlakom s kolodvora u Slavonskom Brodu otišla u pravcu Vinkovaca.

Naknadno su Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba pristigle još dvije prijave - Ivan Košutić (29) nestao je 23. rujna u Zagrebu, a Bernarda Jogan (17) 27. rujna u Rijeci. Ivan se udaljio s adrese stanovanja Vincenta iz Kastva 12. Visok je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu, smeđe oči i madež na potiljku.

Okolnosti nestanka maloljetne Bernarde su nepoznate. Inače, njezina adresa boravišta je Kalina 17. Visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu gustu kosu i velike zelene oči. Prije devet dana kada joj se izgubio trag bila je odjevena u crnu majicu, šarenu kratku suknju, tenisice boje ciklame, a sa sobom je imala platnenu crnu torbicu sa slikom.

U tjednu za nama prvo su nestale dvije maloljetnice i 19-godišnjakinja. Ivana Barušić (13) udaljila se 28. rujna s adrese stanovanja Mirnovečka 23 u Samoboru. Visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu kosu i plave oči. Tada je bila odjevena u bijelu kratku jaknu, a sa sobom je ponijela ljubičasti ruksak.

Druga, Branka Vuga (14) otišla je istoga dana sa zagrebačke adrese stanovanja Mramorni prilaz 45. Ona je visoka 180 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči i ovalno lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice te crno-žute tenisice.

Tog petka, 28. rujna, trag se izgubio i Zvezdani Ignac (19), a njezin nestanak prijavljen je tek danas. Ona je otišla s adrese Dravska 17 u Orehovici. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Nije poznato u što je tada bila odjevena.

Nadalje, u nedjelju, 30. rujna, nestale su četiri osobe. Denis Ćejvanović (16) se samovoljno udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, i otada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ivana Dragec (14) otišla je pak s adrese Lasovac 123 B, Šandrovac. Visoka je 160 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Bila je odjevena u sivu jaknu, crne traperice i bijele tenisice s crvenim znakom 'Nike'.

Samovoljno se u nedjelju s adrese Zajezda 31, Budinščina, u nepoznatom pravcu udaljila i Neđmije Rama (15). Ona je visoka 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Bila je odjevena u tamnije traper hlače, crnu jaknu i bijele tenisice.

Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj te je nedjelje prijavljen nestanak 15-godišnjeg Silvija Špoljarića. Silvijo se udaljio s adrese Gudovac 198 i otada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je tada bio odjeven, no zna se da je visok 165 centimetara, da je srednje tjelesne građe te da ima crnu kosu i kestenjaste oči.

U ponedjeljak, 1. listopada, ponovo je nestala Suzana Palm (15). Otišla je, kao i krajem kolovoza s adrese stanovanja Čvrnička 47 u Osijeku. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i ima ožiljak na lijevoj ruci. Na sebi je imala crnu majicu kratkih rukava, crne kratke hlače i ljubičaste tenisice.

Potom je sljedećeg dana, 2. listopada, u Lugu Samoborskom nestao 19-godišnji Dalibor Petrovečki. On se udaljio s adrese Kneza Zdeslava 2. Visok je 170 centimetara i ima crnu kosu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Već tri dana nema ni Jelene Cindrić (80), koja se 3. listopada udaljila s adrese Gornji Kremen 27 u Slunju. Starica je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe te ovalnog lica. Nije poznato u što je bila odjevena.

Jučer, 4. listopada, sa zagrebačke adrese Bolnička cesta 32 otišla je Gordana Laješić (43) te joj se gubi svaki trag. Gordana je visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima plavu kosu. Nije poznato u što je bila odjevena, no obično nosi traperice i sportsku majicu.