Crna kronika JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna nestalo četvero mladih ljudi

Deset prijava nestanka osoba zaprimila je prošlog tjedna Nacionalna evidencija nestalih osoba, no većina ih se brzo vratila svojim kućama ili su pronađeni, a traga se za još četiri mlade osobe u dobi od 14 do 17 godina

Pogledajte njihove fotografije i javite se policiji na broj 192 s informacijama, kako biste pomogli u njihovom pronalasku.  Podsjećamo i na nestale osobe iz tjedna ranije - od njih devet, o kojima smo izvijestili prošlog petka, pronađeno je petoro, a još se traga za Danielom Pezelj (17), Petrom Palla (18), Monikom Beriša (17) i Senadom Grudićem (18).

Tinejdžer od 14 godina Zoran Milanović nestao je, podsjetimo, 7. rujna s adrese Plahinsko 6 u Ivancu, a prošle subote, 15. rujna, ponovno je otišao s adrese Sv. Matej 70A, također u Ivancu. Nažalost, policija ne posjeduje njegovu fotografiju i nije poznato u što je bio odjeven. Ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe.

Te je subote u Zagrebu nestala i Ines Cik (17). Ona se udaljila s adrese Savska bb i nema je već sedam dana. Ona je visoka 175 centimetara te je srednje tjelesne građe. Ima smeđe, velike oči i kestenjastu kosu dužine do ramena, dok je jedna polovica glave obrijana. Lice joj je ovalno, a na desnoj strani vrata ima veliki, okrugli madež. Nije poznato u što je tada bila odjevena.

U ponedjeljak, 17. rujna, u Zagrebu je nestala 15-godišnja Veronika Loborec. Udaljila se s adrese Savska cesta 192 u nepoznatom pravcu. Visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu, velike svijetloplave oči i okruglo lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, sive kožne tenisice s ljubičastim vezicama te je nosila crvenu torbu. Policija nema njezinu fotografiju.

U Zagrebu se 18. rujna trag izgubio i Dori Jović (15). Ona se s prijateljicom u utorak udaljila s adrese stanovanja Nehruov trg 7. Dora je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđe-crnu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u plave traperice te smeđu vestu sa sivim prugama i kapuljačom. Nosila je žuti kožni remen i smeđu kožnu torbicu s natpisima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još