Crna kronika STRAVA U SRBIJI

Dječaci štapovima zatukli prijatelja

  • Autor: tportal.hr
  • 18.5.2009 10:49:47
  • 18.5.2009 10:23:51

Srbiju je potreslo okrutno ubojstvo dječaka pri berbi trešanja. G. K., njegov mlađi brat I. K., Lj. S. i ubijeni dječak Georgije popeli su se na drvo i počeli brati plodove kada je, prema neslužbenim informacijama, Georgije slučajno zakačio G. K. Potonji, koji je navodno prije polaska u berbu popio pivo, iznervirao se, uzeo štap i počeo udarati nesretnog dječaka

U udaranju mu se pridružio i Lj. S., pa su bjesomučno štapovima udarali dječaka i razbili mu glavu, zube i kosti. Udarali su ga ne osvrćući se na dječakovo zapomaganje. Kada je nepomičan pao, G. K. i Lj. S. su se vratili u selo, a s njima i mali I. K.

Prema neslužbenim saznanjima Blica, I. K. je po povratku kući ocu ispričao da su G. K. i Lj. S. batinama pretukli Georgija i ostavili ga. Otac je, navodno, tada pretukao G. K., ali nije obavijestio policiju. Roditelji ubijenog dječaka također nisu prijavili policiji da se njihov sin nije vratio kući.

Tijelo dječaka pronašao je mještanin sela Grebenac, koji je traktorom krenuo na svoju njivu. Između dvije njive ugledao je nepomično krvavo tijelo i pozvao policiju. Došli su do dječaka koji su im, prema neslužbenim informacijama, pokazali gdje su odbacili štapove kojima su zatukli Georgija.

Maloljetnici G. K. i Lj. S. osumnjičeni su za ubojstvo dječaka. Ne pohađaju školu jer su, navodno, blago zaostali u razvoju. Do ubojstva nisu imali velikih problema, premda je G. K. sudjelovao u tučnjavama. Ubijeni Georgije ove godine postao je član lokalnog šahovskog kluba.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još