Crna kronika SUĐENJE PRI KRAJU

Pregledavane snimke s kamera na trasi kojom je Paravinja vozio

Na Županijskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje Draganu Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički, izvijestio je novinare glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić

Pred sutkinjom u postupku Nives Nikolac, a na zahtjev obrane, danas su pregledavane snimke s nadzornih kamera te ostali materijalni dokazi. Policija je, naime, izuzela snimke koje su zabilježile kamere uz prometnice kojima se na dan nestanka Antonije Bilić svojim kamionom kretao Paravinja, kako bi im pomogle u rasvjetljavanju događaja.

Odvjetnica Dragana Paravinje Ankica Giljanović još je ranije zatražila izvođenje svih dokaza. Budući da spis ima preko tisuću stranica, očekuje se da presuda neće moći biti izrečena koncem rujna, kao što je bilo najavljeno.

Branko Ivić danas nije rekao kada će se zakazati novo ročište u ovom suđenju zatvorenom za javnost. Antonia Bilić nestala je 7. lipnja prošle godine nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala u Paravinjin kamion.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još