KRIVI TRAG

Iz kanadera nije snimljen piroman već 82-godišnja pastirica?!

12.09.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Fotografija 'piromana iz Radonića' kod Drniša koju su prema medijima snimili šibenski vatrogasci i na kojoj se on vidi u poludimu s prekrivenom glavom na koju je nabacio jaknu ne prikazuje osobu koja pali vatru nego 82-godišnju staricu, utvrdila je šibenska policija

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o 82-godišnjoj starici koja je čuvala ovce a jaknom je zaštitila glavo zbog vode koju je ispuštao kanader.

Policija vrlo brzo pronašla i identificirala staricu kao osobu s fotografije te je nad istom obavila kriminalističko istraživanje na okolnosti sumnje u podmetanje požara.

Starica tijekom poduzete policijske obrade s obzirom na godište, zdravlje te utvrđene činjenice, nije vođena na poligrafsko testiranje, te je oslobođena bilo kakve sumnje u podmetanje požara.

'Na okolnosti požara u Radoniću, policijski službenici ove Uprave poduzeli su niz istražnih radnji kao i razgovora s više osoba od kojih se niti jedna nije mogla dovesti u vezu s podmetanjem požara na toj lokaciji u to vrijeme', kazala je Marica Kosor,glasnogovornica PU šibensko-kninske.