JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna u Hrvatskoj nestalo devet osoba

01.09.2012 u 11:37

Bionic
Reading

Novi broj NENO Novosti donosi podatke o devet osoba nestalih prošlog tjedna na području Rebublike Hrvatske. Još se traga za deset osoba nestalih ranije u kolovozu, dok su se ostali vratili ili su pronađeni. Pogledajte njihove profile i dojavite policiji na broj 192 ako nešto znate o njima. Možda baš vaša informacija pomogne u nečijem bržem pronalasku

Prošlog petka, 24. kolovoza, u Zagrebu je nestao 52-godišnji Ante Pezo. Visok je 195 centimetara, ima sijedu kosu i čeonu čelavost. Lice mu je ovalnog oblika, ima sijede brkove i srednje je tjelesne građe. Otišao je s adrese boravišta Bolnička cesta 32 i još se nije vratio.


Nestali u kolovozu 2012.Pogledaj cijelu fotogaleriju

Idućega dana, 25. kolovoza, ponovo je od kuće, s adrese Barlović 3 u Barloviću, otišla 14-godišnja Nikolina Udorović. Ona je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i okruglo lice, s ožiljkom na desnoj strani. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traperice, crnu potkošulju i crne sandale.

Njezina vršnjakinja Suzana Palm nestala je u nedjelju, 26. kolovoza, u Osijeku. S adrese stanovanja Čvrsnička 47 otišla je u grad i otad joj se gubi svaki trag. Suzana je viskoka 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. Bila je odjevena u plave traperice i jaknu s crvenim okomitim prugama.

Istoga dana u Novoj Gradiški je nestao 26-godišnji Stefan Vojak. On je otišao od kuće u nepoznatom smjeru i nije poznato u što je bio odjeven. Visok je 178 centimetara, slabije je tjelesne građe, čelav je, ima kestenjaste oči i ovalno lice.

U Kistanju je te nedjelje nestao i Svetozar Lalić (42). Okolnosti njegova nestanka nisu poznate, a tada je bio odjeven u crvenu majicu kratkih rukava, kratke sivo-crvene hlače i crne cipele. Visok je 185 centimetara, jače je tjelesne građe, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i kraću bradu. Nosi dioptrijske naočale.


Katica Šebek (74) nestala je u Velikoj Gorici, također u nedjelju. Ona je visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima gustu prosijedu kosu, smeđe oči i okruglo lice. Udaljila se s adrese stanovanja Dragutina Domjanića 13 i od tada joj se gubi trag. Bila je odjevena u crveno-plavu mušku košulju dugih rukava, donji dio svijetloplave trenirke i bijele tenisice s crnim prugama. Za hodanje koristi štap.

Nadalje, 28. kolovoza je s adrese stanovanja Slavonska 5 u Samoboru otišla 41-godišnja Biserka Smatlek. Nema je već peti dan, a policija ne posjeduje njezinu fotografiju. Visoka je 175 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu, zelene oči i ovalno lice. Na vratu i na čelu ima veći madež. Bila je odjevena u košulju s uzorkom cvjetića, duge smeđe hlače i crne kožne japanke.

U utorak, 28. kolovoza, s adrese stanovanja Braće Cvijića u Zagrebu udaljio se u nepoznato 60-godišnji Vladimir Porodec. On je visok 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima sijedu kosu i kestenjaste oči.

Željana Ramljak (18) ponovo je nestala 29. kolovoza u Kaštel Lukšiću; otišla je u jutarnjim satima s adrese stanovanja Obala kralja Tomislava 36 i nije se vratila. Visoka je 160 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima smeđu kosu i oči. Lice joj je ovalnog oblika. Tada je bila odjevena u crne hlače, crnu majicu kratkih rukava i bijele tenisice.

Napominjemo da se još traga za deset osoba koje su nestale ranije u kolovozu. To su: Ivan Dudović (77), Marko Matanović (74), Josipa Trupeljak (32), Margareta Trupeljak (9), Antonija Pozder (63), Arijana Delić (16), Eldin Šačić (18), Josipa Zilinski (16), Luka Juraš (16) i Darko Hitrec (43). Ostale osobe prijavljene kao nestale su se, srećom, vratile ili su pronađene.