Crna kronika PO MEKSIČKOM ZAKONU

Tijelo ubijene Selene bit će balzamirano

Tužiteljstvo u Splitu dobilo je nalaz patologinje dr. Marije Definis Gojanović koja je obavila obdukciju nad tijelom ubijene Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31). Jedino što je Rene Laura, glasnogovornica ŽDO-a, potvrdila jest da je Selena ubijena, što se zna od subote, kad je pronađena

'Vrat joj je bio gotovo potpuno prerezan nožem. Postoji razlog zbog kojega ne izlazimo u javnost s informacijama, ni mi ni policija', rekla je Laura, odbijajući odgovoriti na bilo koje od brojnih pitanja javnosti.
211457,211314,211001,210873
Okrutna smrt mlade turistkinje na omiljenom splitskom mjestu za opuštanje, gdje se ništa slično još nije dogodilo, nikoga u Splitu nije ostavila ravnodušnim. Laura kaže da se ne može još sa stopostotnom sigurnošću odgovoriti na pitanje je li mlada Meksikanka silovana jer čekaju nalaze vještačenja. Izuzeti su tragovi s odjeće, obuće, ruksaka te krvavog noža koji je pronađen tijekom pretrage Marjana.

Tijelo nesretne djevojke bit će, u skladu s meksičkim zakonima, balzamirano. Inače se ne bi moglo prevesti u Meksiko. Balzamiranje će se obaviti na Zavodu za patologiju, sudsku medicinu i citologiju Kliničkog bolničkog centra Split kemijskom metodom, piše Večernji list.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još