PREGLEDAN PARAVINJIN KAMION

Obavljena rekonstrukcija ubojstva Antonije Bilić

29.08.2012 u 14:31

Bionic
Reading

Kamion u kojem je posljednji put viđena Antonia Bilić izvučen je danas iz garaže PU ličko-senjske, a sve kako bi se obavila rekonstrukcija onoga što se događalo između nestale Drnišanke i vozača kamiona Dragana Paravinje kojem se sudi za teško ubojstvo i pokušaj silovanja djevojke čije tijelo još uvijek nije pronađeno

Prema pisanju Večernjeg lista, na rekonstrukciji u Gospiću bili su sutkinja, sudski vještaci i odvjetnici. Više od sat vremena trajala je rekonstrukcija, no nitko od prisutnih nije bio raspoložen za izjave.

Podsjetimo, kamion plave kabine i srebrne cerade zaustavljen je prošlog ljeta pokraj Sv. Roka, no Dragan Paravinja nije ga tada bio vozio. Već osuđivani silovatelj bio je u bijegu, a u tijeku je bila opsežna potraga za Antonijom koja je posljednji put viđena 7. lipnja prošle godine dok je ulazila u Paravinjin kamion.

Iz kabine su tada bili izuzeti tragovi. Pronađene su dvije kapljice krvi za koje je utvrđeno da pripadaju nesretnoj djevojci. U kabini su pronađene i Antonijine vlasi i sve to potvrdilo je da je djevojka uistinu ušla u Paravinjin kamion.