Crna kronika KOMBI MU ODUZEO PREDNOST

Išao isprobati motocikl pa poginuo pred kućom

Nesvakidašnja prometna tragedija dogodila se u utorak oko 19.45 sati u Suhopolju. Nakon što je četrdesetjednogodišnji motociklist popravio svoj motocikl i s njim krenuo u probnu vožnju od Suhopolja do Gradine, pri povratku u Suhopolje dogodila se teška prometna nesreća

Motociklist se velikom brzinom približavao svojoj obiteljskoj kući gdje su ga pored puta čekali petnaestogodišnji sin i nekoliko prijatelja. U susret mu je dolazilo kombi 'Opel Combo' virovitičkih registarskih, za čijim se upravljačem nalazio 26-godišnji vozač i njegov prijatelj.

Samo nekoliko metara prije mimoilaženja dvadesetšestogodišnjak je kombijem s desne strane kolnika prešao na lijevi u namjeri da na kolnom ulazu okrene automobil i vrati se u obiteljsku kuću prijatelja.

Motocikl, koji se približavao velikom brzinom očito nije ni primjetio, te mu je oduzeo prednost kretanja. U snažnom naletu motocikla u srednji dio kombija vozilo je zaokrenulo i završilo u lijevom putnom jarku. U pomoć unesrećenom priskočili su sin i prijatelji, ali je motociklista već bio mrtav.

Kretanje ovim dijelom ravne prometnice bilo je u prekidu više od 3 sata, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dvadesetšestogodišnji vozač kombija bio pod utjecajem alkohola od 1,51 promila.Vozač kombi vozila u prometnoj je nesreći prošao je s lakim tjelesnim ozlijedama. Policija istražuje sve okolnosti ove prometne tragedije u kojoj je stradao otac troje maloljetne djece.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još