DRAMA U TROGIRU

Pokajnik pljačkaš izboden nožem u svađi oko parkinga

Bionic
Reading

Miroslav Kukanjac, vlasnik pizzerije Coccolo i nekadašnji zaštićeni svjedok pokajnik u slučaju pljačke poštanskog kombija u Vranjicu prije 11 godina kada je opljačkano oko tri i pol milijuna kuna koje nikad nisu nađene, bori se za život nakon što ga je danas oko 16.30 sati u Trogiru nožem u prsa ubo 59-godišnji Anto Andrić iz Kaštel Kambelovca.

Sukob je izbio zbog nesuglasica u prometu, odnosno oko parkinga, a napadač je zbog pokušaja ubojstva uhićen odmah nakon samog događaja, piše Slobodna Dalmacija

Splitski list javlja da Andrić nikad nije imao problema sa zakonom. Kukanjac je, pak, druga priča. Nakon što je svjedočio kao pokajnik u suđenju za pljačku u Vranjicu te su za to bili osuđeni Jakša Bulić i Željko Vujić, Kukanjac kao svjedok-pokajnik nije kažnjen, a identitet još dvojice razbojnika nikad nije otkriven.

Kukanjac je nakon suđenja otišao u inozemstvo i to u Nizozemsku, a vratio se tek 2009. godine.

Kukanjac je nakon povratka u Hrvatsku novinarima Slobodne rekao kako nije pokupio milijune iz pljačke, već je dobro zaradio u Nizozemskoj, pokrenuvši firmu koja se bavi poslovima čišćenja.