PREPOZNAJETE IH?

Objavljeni fotoroboti napadača na Hvaranina

27.07.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Deset dana nakon što su Hvaranina Živka Petričića bejzbol palicama pretukle dvije muške osobe, splitsko-dalmatinska policija objavila je fotorobote potencijalnih sumnjivaca

Prvi muškarac je, navodi policija, star oko 30 godina, mršave tjelesne građe, tamnije puti, visok oko 175 cm, duguljasta lica, na glavi je imao šilt kapu i tamne sunčane naočale, odjeven u kratke hlače i majicu kratkih rukava.

Drugi muškarac, star oko 30 godina, jače tjelesne građe, bijele puti, visok oko 180 cm, okrugla lica, većih ušiju, svijetle kratke kose, odjeven u kratke hlače i majicu kratkih rukava svijetle boje, s tamnim čarapama i tenisicama.

Policija moli građane, ako imaju bilo kakvih korisnih saznanja o počiniteljima, čiji su fotoroboti objavljeni, da izvijeste o tome najbližu policijsku postaju, osobno ili pozivom na 192.

Podsjetimo, Petričić je bejzbol palicama napadnut prilikom šetnje psa, i to 200 metara od kuće. Novinarima je ispričao da su napadači prvo poprskali psa nekim sprejem, a njega krenuli mlatiti palicama.

Pretpostavlja se da bi razlog brutalnog premlaćivanja mogla biti i preglasna muzika. Naime, Petričić se godinama buni zbog prevelike buke koja dolazi iz najpoznatijih hvarskih klubova.