MAJKA OSUMNJIČENOG MEĐIMURSKOG PEDOFILA

'Dječaci su u kasne sate dolazili mom sinu, tražili su novac i prijetili'

Bionic
Reading

'Za sve je sam kriv! Neka bude u zatvoru, možda se konačno opameti', veli 70-godišnja A. P., majka 51-godišnjeg D. P. koji je u varaždinskom istražnom zatvoru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao trojicu dječaka u dobi od 14 do 16 godina

Zlostavljalo ih je, kako se sumnja, od 20. srpnja prošle godine tako da je imao bludne radnje i spolne odnošaje s djetetom, odnosno da je zadovoljavao svoju pohotu pred djecom koju je upoznavao i s pornografijom.

Da se osumnjičeni rado družio s djecom i maloljetnicima, i to muškog spola, nije nikakva novost u Črečanu, mjestu nedaleko od Čakovca. S njima je znao biti na igralištu odakle bi ih vodio u ugostiteljske objekte, ali i doma gdje su zajedno provodili vrijeme gledajući filmove.

Iako mještani ne pamte da se družio sa ženama, nitko nije sumnjao što je razlog tome sve do subote kada ga je privela međimurska policija. Naime, mještani ga opisuju kao mirnu i uljudnu osobu, tako da neki ne isključuju mogućnost da je sve zapravo podvala pritvorenom građevinskom radniku koji je živio sa 70-godišnjom majkom koja je često bila odsutna jer je prije mirovine radila u Njemačkoj.

'Ne mogu vjerovati da je činio takve stvari. Najradije bih se vratila u Njemačku', izjavila je majka osumnjičenog za Međimurske novine, dodajući da je to nova sramota nakon što ju je muž godinama varao sa ženom s kojom je u rodbinskoj vezi.

Da nešto nije u redu, počela je sumnjati kada je sin cijelu svoju plaću trošio na djecu koju je častio pićem ili im jednostavno davao novac koji je znao tražiti i od nje.

'U zadnje vrijeme nekoliko dječaka zvonilo je na kućna vrata u kasne sate. Tražili su od sina novac kojeg nije imao. Počeli su ga vrijeđati, a jednom prilikom i fizički su ga napali u parku', tvrdi majka koja misli da je njezin sin plaćao šutnju maloljetnika.

Naime, sumještanka joj je prikazala snimku mobitela na kojoj se njezin sin samozadovoljava pred djecom. Ta snimka došla je i do brata jednog od oštećenika koji je slučaj prijavio, navode Međimurske novine.

'Za sve je sam kriv! Neka bude u zatvoru, možda se konačno opameti', veli nesretna majka koja je ostala sama u obiteljskoj kući.