Crna kronika JESTE LI IH VIDJELI?

U Hrvatskoj prošlog tjedna nestalo osam osoba

Od devet osoba čije smo nestanke objavili prošlog petka vratile su se tek četiri, a još se traga za Danijelom Grublješićem (13), Mateom Talićem (14), Ivanom Zastrižni (16), Nikolinom Mejdek (17) i Ivanom Jukićem (64), kojima se izgubio svaki trag. Naknadno su prijavljeni nestanci još dviju ženskih osoba koje su nestale u tom tjednu, a radi se o Emini Ignac (25) i Davorki Đijan (14). Nažalost, u tjednu za nama u Republici Hrvatskoj nestalo je još osam osoba

Profile svih nestalih osoba možete pogledati na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba te pomoći policiji u traganju za njima. Javite im na broj 192 svaku informaciju ako je posjedujete ili negdje vidite osobu. Možda baš vi tako usrećite njihove najmilije koji ih sa strepnjom čekaju. Mi vam donosimo informacije o nestalim osobama od prošlog petka do danas, kao i njihove fotografije (dvije nedostaju).

Natalija Asanović (16) nestala je u Zagrebu prošlog petka, 13. srpnja. Udaljila se s adrese Budaševska 20 te joj se gubi svaki trag. Visoka je oko 170 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe.  U ponedjeljak, 16. srpnja, u Zagrebu je nestala Marija Raos (66). Marija je visoka oko 164 cm, ima sijedu kosu, zelene oči te madež na kralježnici iznad trtice veličine pet centimetara. Otišla je s adrese stanovanja Aleja Javora 21.

Čak pet osoba nestalo je u utorak, 17. srpnja. Ivana Matošin (17) se u sivo-ljubičastoj jakni, crnim hlačama i crnim tenisicama udaljila sa zagrebačke adrese Augusta Šenoe 52 u Vugrovcu. Visoka je oko 178 cm, jače je tjelesne građe, ima riđu kosu i svijetloplave oči, a na jednom uhu dvije-tri naušnice.

Željani Ramljak (18) trag se izgubio u Kaštel Lukšiću kada je s otišla s adrese Obala kralja Tomislava 36. Ona je visoka oko 160 cm, slabije je tjelesne građe, ima smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crne tajice, crnu majicu kratkih rukava i bijele tenisice.

Potom je u Zagrebu nestala 34-godišnja Marina Vete. Visoka je oko 160 cm, srednje je tjelesne građe, okruglog lica te ima crnu kovrčavu kosu i crne oči. Ona se u donjem dijelu trenirke, tamnoplavoj majici dugih rukava i crnim tenisicama udaljila s adrese Bolnička cesta 32.

U Desiniću je ponovo nestala Biserka Delić (49). S adrese Ivanić Desinički 30 otišla je odjevena u plave traper hlače i smeđu košulju kratkih rukava. Biserka je nagluha, visoka je oko 175 cm, jače je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, okruglo lica i oštećene zube.

I dalje se, podsjetimo, traga za Nijemcem Felixom Lehmannom (20) koji je prije četiri dana nestao kada je oko tri sata ujutro čamcem bijele boje s vanbrodskim motorom Yamaha krenuo s plaže zapadno od Zlatnog Rata na otoku Braču prema Hvaru. Felix je visok oko 175 cm, ima plavu kosu te madež veličine šake na lijevom ramenu. Tada je bio je odjeven u zeleno-bijelu majicu i tamne kratke hlače.

Petnaestogodišnji Josip Bumbar (15) nestao je u dan kasnije, 18. srpnja, u Osijeku. On je opet otišao s adrese Vinkovačka cesta 61. Visok je oko 175 cm, jače je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči. Na podlaktici ima tetoviran natpis 'bubi'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još