Crna kronika DVODNEVNA POTRAGA

Mladi Nijemac misteriozno nestao kod Brača

Potraga za dvadesetogodišnjim Nijemcem Felixom Lehmannom, misteriozno nestalim jučer, 17. srpnja, kada se oko tri sata u noći čamcem bijele boje s vanbrodskim motorom Yamaha udaljio s plaže zapadno od Zlatnog Rata na Braču, i dalje traje

Felix Lehmann, inače rođen u Münchenu, s mjestom prebivališta u Geyerspergerstr. 53, visok je oko 175 centimetara, ima plavu kosu i madež veličine šake na lijevom ramenu. Nacionalna evidencija nestalih osoba još nema njegovu fotografiju, ali zna da je mladi Nijemac u trenutku nestanka bio odjeven u zeleno - bijelu majicu i tamne kratke hlače.

Cjelodnevna jučerašnja potraga za mladim Nijemcem, u koju su uz policijske službenike Policijske uprave splitsko-dalmatinske bili uključeni pripadnici HGSS-a, vojni helikopter, Lučka kapetanija Split, Pomorska policija i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru u Rijeci, nije dala rezutata pa je nastavljena i danas.

Nestanak je prijavio mladićev prijatelj, također Nijemac te je izjavio da je nestali iz Bola krenuo čamcem prema svojoj kući između uvale Murvica i Hvarska na Hvaru.

Građani su iz policije zamoljeni da ih se obavijesti na broj 192 ukoliko posjeduju neku informaciju o ovome mladiću i događaju kako bi ga se što prije pronašlo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još