KOD GOSPIĆA I KARLOVCA

Poginula dvojica motociklista

17.07.2012 u 08:49

Bionic
Reading

Kod Gospića je poginuo nizozemski motociklist sjetivši u provaliju, a kod Karlovca motociklist je smrtno stradao u sudaru s traktorom

U prometnoj nesreći na državnoj cesti Gospić - Karlobag sinoć je smrtno stradao 30-godišnji nizozemski državljanin koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio u ponor, priopćila je jutros ličko-senjska policija nakon obavljenog očevida.

Motociklist je oko 20.15 sati na predjelu zvanom Tkalice zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio 36 metara ispod razine kolnika, navodi policija.

Od zadobivenih ozljeda 30-godišnji Nizozemac preminuo je u vozilu hitne medicinske pomoći na putu do gospićke Opće bolnice.

U sudaru motorkotača i traktora u karlovačkom naselju Hrnetić jučer oko 18 sati teško je ozlijeđen 35-godišnji motorist koji je dva sata poslije preminuo u karlovačkoj bolnici. Zbog očevida cesta na kojoj se dogodila nesreća do 19.45 sati bila je zatvorena za sav promet, doznaje se u Centru 192. Očevici s mjesta nesreće tvrde da motorist zaštitnu kacigu nije imao na glavi, već na upravljaču.