Crna kronika MUŠKARAC PRIVEDEN

Okončana talačka kriza u Rijeci

Drama u Rijeci okončana je jutros oko 8.30 sati kada je riječka policija privela 47-godišnjaka koji se zatvorio u Ulicu Lipa na riječkim Škurinjama. Područje je od sinoć oko 22 sata bilo blokirano, a sve zbog muškarčeve prijetnje da će se raznijeti bombom. Po završetku pregovora muškarac je privreden na obavijesni razgovor u policiju, a u razgovoru sudjelovala je i njegova liječnica.

Cijela akcija izvedena je bez primjene sile i nema ozlijeđenih. Policija je još uvijek ispred barake, ali opasnost za stanovnike više nema, izvjestio je riječki Novi list.

Kriza je počela u ponedjeljak navečer oko 22 sata kada je 47-godišnjak isključio struju dijelu ulice i zatvorio se u svoj stan i prijetio aktiviranjem eksplozivne naprave. Na pitanje je li u stanu bilo još osoba, policija je odgovorila vrlo općenito: "Nije bilo ozlijeđenih!".

Odmah su došla brojna policijska i vatrogasna vozila, te vozila Hitne pomoći, a i u policiji su potvrdili da se jedna osoba zatvorila u objekt. Dodatnu paniku stvorilo je i to što je policija zabranila kretanje građanima i propuštala samo osobna vozila
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još