MUČNA HRVATSKA STVARNOST

'Ukrala sam hranu jer sam bila gladna!'

30.05.2012 u 14:32

Bionic
Reading

Žena koja je prije pet dana pokupila raznu robu u jednom šibenskom trgovačkom centru i izašla kraj blagajne bez da je to platila, krala je jer je bila gladna, doznaje portal Šibenik.in od šibenske policije

Riječ je o 48-godišnjakinji iz Slivna, inače staroj znanici policije po prijašnjim kaznenim djelima, koja je 25. svibnja ove godine u samoposluzi trgovačkog centra u Šibeniku napunila u košaricu robu vrijednu oko 1.500 kuna i kroz liniju kraj prazne blagajne napustila dućan bez plaćanja.

Pozivajući se na policijske izvore, Šibenik.in navodi kako žena nije iskoristila priliku kad je vidjela da na blagajni nema nikoga, već je u dućan došla s namjerom da ukrade. U svom iskazu kriminalistima, rekla je da je učinila to jer je bila gladna, da živi u izrazito teškim uvjetima i da joj je ekonomska situacija koma.

U dućanu nije birala skupu, luksuznu robu poput alkoholnih pića i parfema, koji se mogu prodati na ulici, nego svakodnevne potrepštine, onu osnovnu hranu i namirnice. Ukradenu robu policija nije kod nje pronašla jer je to dolaska policije, kako je objasnila, sve konzumirala.

Zbog krađe u šibenskom trgovačkom centru policija će je kazneno prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu.

Drske krađe: Jesmo li laka meta?