PALI NA GRANICI

Uhićena dva muškarca s međunarodnih tjeralica

21.05.2012 u 13:34

Bionic
Reading

Na graničnim prijelazima Metković i Dubrovnik dvojica muškaraca su uhićena jer je za njima raspisana međunarodna potraga.

Na graničnom prijelazu Metković prilikom ulazne granične kontrole utvrđeno je da je za 33-godišnjim državljaninom BiH Interpol raspisao međunarodnu potragu, a na pomorskom graničnom prijelazu Dubrovnik prilikom ulazne granične kontrole utvrđeno je da je za 39-godišnjim državljaninom Filipina raspisana međunarodna potraga zbog kaznene odgovornosti.

Kako je danas priopćeno iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, obojica su uhićena i dovedena u Županijski sud u Dubrovniku, gdje im je određen ekstradicijski pritvor.

Na graničnom prijelazu Karasovići između RH i Crne Gore prilikom ulazne granične kontrole 29-godišnjeg državljanina Kosova utvrđeno je da koristi krivotvorenu švicarsku boravišnu dozvolu zbog čega je uhićen i doveden u policiju na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave državljanin Kosova je uz kaznenu prijavu doveden u Županijski sud u Dubrovniku.