U POŽEGI

Autom uletio u trgovinu, dvoje ozlijeđenih

09.05.2012 u 21:20

Bionic
Reading

Večeras u 19 sati i 15 minuta u požeškoj ulici Hrvatskih branitelja došlo je do slijetanja osobnog automobila marke Renault Clio požeških registracijskih oznaka s kolnika i potom udarca u kuću u kojoj se nalazi trgovina 'Ena'

'Sjedili smo na terasi s dvorišne strane kuće i nismo vidjeli kako je došlo do nesreće. Čuli smo snažan udarac u kuću i potom smo potrčali vidjeti što se dogodilo. Znam samo da je automobil dolazio iz pravca Velike i da su u njemu bila dva mlađa muškarca', ispričao je vlasnik kuće Mijo Sapač. Vlasnik trgovine Andrija Rendulić na mjesto nesreće je došao naknadno.

'Pretpostavljam kako je vozač pokušao skrenuti prema Vojnoj cesti, ali je na raskrižju izgubio nadzor nad autom i lupio u zid kraj izloga. Onda se odbio i zaustavio na obližnjem drvetu. Razbijen je izlog, oštećena je i kasa, a srećom da djelatnik u trgovini nije u tom času bio blizu izloga. Ipak je i on lakše ozlijeđen, porezao se dok je pomagao muškarcima u automobilu', rekao je vlasnik trgovine.

Zbog čega je došlo do slijetanja automobila na prilično širokoj cesti i zavoju utvrdit će se očevidom koji je u tijeku. Ozlijeđeni muškarci prevezeni su u požešku bolnicu.