Crna kronika DOLIJAO NASILNIK IZ KOPRIVNICE

Dvoje djece i suprugu htio politi benzinom i zapaliti

40-godišnji muškarac s koprivničkog područja uhićen je i određen mu je 30-dnevni istražni zatvor zbog sustavnog zlostavljanja obitelji, supruge i djece. Dugotrajna agonija te napaćene koprivničke obitelji kulminirala je prije nekoliko dana kada je 40-godišnjak, po tko zna koji put, opet uzeo stvari u svoje nasilne ruke. Ozbiljno je zaprijetio supruzi, no ovog puta i dvoje vlastite djece, da će ih politi benzinom i zapaliti

Nasilnika su morali smirivati koprivnički policajci, inače česti posjetitelji njihovog doma, koji su tamo pohodili upravo zbog prijave obiteljskog nasilja. Muškarac je priveden u koprivničku postaju gdje je bio zadržan, a zlostavljana se supruga ovog puta odlučila hrabrije suprotstaviti. Nakon niza prekršajnih prijava koje su podnesene službenim policijskim automatizmom, protiv nasilnika je podnijela kaznenu prijavu, piše Jutarnji list.

Nakon kriminalističke obrade i ispitivanja, 40-godišnjak je uhićen i priveden sutkinji istrage Županijskog suda u Varaždinu zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela: prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji.

Nakon što je nasilnik poslan u zatvor, u slučaj se uključio i koprivnički Centar za socijalnu skrb koji je zlostavljanu majku i dvoje malodobne djece izdvojio iz sredine u Sigurnu kuću zato što se nakon pritvora nasilnik može nesmetano vratiti kući i možda obistiniti prijetnju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još