Crna kronika JESTE LI IH VIDJELI?

Mlada braća među desetero nestalih osoba u šest dana

U proteklom tjednu policiji je stiglo više prijava o nestalim osobama na području RH, a za desetero se traga jer se još nisu vratile. Među njima je 90-godišnja starica, koja je nestala još ranije, i 49-godišnjakinja, dok su ostali svi mladi ljudi, do 18 godina. Dvoje od njih, braća Radosavljević, najmlađi su nestali u ovoj godini i imaju samo 13, odnosno 14 godina

Vjekoslava Megla (90) nestala je u Bjelovaru još 25. travnja, kada je posljednji put viđena. Udaljila se s adrese prebivališta Trg A.G. Matoša 5, a na sebi je tada imala donji dio plave trenirke, gornji dio crvene trenirke s bijelim prugama na rukavima i smeđe cipele od antilopa. Visoka je 175 centimetara, ima sijedu kosu i slabije je tjelesne građe.

Prošlog petka policiji je prijavljen nestanak Puljanke Biserke Delić (49), koja se toga dana udaljila s adrese boravišta u Ivaniću Desiničkom. Bila je odjevena u tamnoplavu trenirku, majicu i crne tenisice. Visoka je 175 centimetara, jače je tjelesne građe i nagluha. Kosa joj je obojana u svjetliju boju i ima kestenjaste oči.

180144,188958,179805,191193Braća Mile (14) i Tony (13) Radosavljević otišli su od kuće u subotu 28. travnja, s adrese Bartola Kašića 105 u Slavonskom Brodu i još se nisu vratili, iako su se u međuvremenu javili majci mobitelom iz Ljubljane. Inače, obojica su rođena u Milanu te imaju talijansko državljanstvo. Mile je visok 168 centimetara, a Tony je nešto niži. Srednje su tjelesne građe i imaju kestenjastu kosu i oči, a na sebi su imali plave traperice i šarenu košulju, odnosno majicu.

Četrnaestogodišnja Ivana Hudorović udaljila se s adrese stanovanja u Glini, Gornji Viduševac 216/A, u utorak 1. svibnja oko 13 sati. U tom trenutku bila je odjevena u crnu majicu dugih rukava, bijele traperice i tenisice. Visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjaste oči i kosu.

Sljedećeg dana, 2. svibnja, s iste adrese u Bedekovčini oko 17 sati pobjegle su tri maloljetnice, a jednoj od njih, Karli Vinković (16), to nije prvi put. Njezin je nestanak već prijavljen 18. travnja, nakon čega se vratila. Sada je opet, zajedno s Ingom Šeremešić (15) i Ana-Marijom Kiš (17), otišla sa zajedničke im adrese boravišta, Aleja Dragutina Domjanića 15, te je pokrenuta potraga.

Karla je visoka 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči. Inga je visoka 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kovrčavu kosu i kestenjaste oči te je u vrijeme nestanka bila odjevena u crnu majicu, crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i sive čizme. Ana-Marija je pak visoka 154 centimetra i jače je tjelesne građe. Ima plavu valovitu kosu i svijetloplave oči.

Te je srijede s riječke adrese boravišta Franje Čandeka 2 pobjegao i 17-godišnji Puljanin Dražen Baraković. On je visok 190 cm i ima kestenjastu kosu.

Osoba za kojom se također traga, a čiji je nestanak posljednji prijavljen Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, i to 3. svibnja, 17-godišnji je Marko Kovačević. Marko ima smeđu kosu i smeđe oči, visok je 180 cm i slabije je tjelesne građe. Udaljio se s adrese prebivališta I. Luka 18 u Zagrebu, a na sebi je imao sivu majicu, sive hlače i crne tenisice.

Ukoliko ste vidjeli nestalu osobu ili posjedujete bilo kakvu informaciju o njoj, policija moli da se javite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još