NEDALEKO OD IVANCA

Nogometaš poginuo u prometnoj nesreći

15.04.2012 u 21:54

Bionic
Reading

Velimir Habrun zvani Fenč, 22-godišnji talentirani nogometaš iz Sračinca koji je igrao u nekoliko klubova u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji te Sloveniji, poginuo je noćas u prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Ivanca

Na državnoj cesti D-35 u mjestu Ivanečko Naselje, gdje su u tijeku opsežni radovi na rekonstrukciji glavne prometnice, sinoć u 22.10 sati došlo je do slijetanja vozila, zbog čega je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene.

Upravljajući osobnim vozilom talijanskih registarskih oznaka iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina, 21-godišnja vozačica izgubila je nadzor nad automobilom koji je dobila na upravljanje. Naime, zbog neprilagođene brzine vozilo se zanijelo u desnom zavoju, nakon čega je sletjelo u lijevo, van ceste, gdje je završilo na krovu, izvijestili su iz PU varaždinske.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće preminuo je 22-godišnji nogometaš čiji je zadnji klub bio NK Trnovec iz Međimurja, dok su u Opću bolnicu Varaždin prevezeni 31-godišnji suvozač i vozačica zbog teških ozljeda.

Očevidu prometne nesreće prisustvovao je i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, koji je odredio obdukciju preminulog, kao i izvanredni tehnički pregled vozila.