PIJANI I AGRESIVNI

Branio konobaricu od dvojice nasilnika pa ga iscipelarili

02.04.2012 u 13:40

Bionic
Reading

Kafić u Palinovcu i parkiralište ispred kafića bili su poprište pravog šakačkog obračuna koji se odigrao u subotu oko 21 sat. Glavni likovi bili su 23-godišnjak i 31-godišnjak iz Piškorovca te 44-godišnjak iz Palinovca, a u priču se, dakako, uplela i jedna dama. U ovom slučaju konobarica, u čiju je obranu stao 44-godišnjak

Prema izvješću sisačko-moslavačke policije, zaplet počinje razbijanjem čaša. Ne zna se još točno tko je od dvojice iz Piškorovca krivac za to, no zna se da je razbijač zatim nasrnuo na konobaricu i opalio joj pljusku. Sve to zasmetalo je 44-godišnjaku pa je izgrednika udario šakom.

Nakon toga sukob se seli na drugu lokaciju. Dvojica iz Piškorovca izlaze na parkiralište i zovu trećeg. Obaraju ga na tlo i udaraju rukama i nogama, priopćava policija. Teško su ga ozlijedili te je 44-godišnjak zbrinut u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je zadržan na liječenju.

Policija je utvrdila da je teško ozlijeđeni 44-godišnjak za sukoba bio alkoholiziran, a izmjereno mu je 1,05 promila. Podataka o alkoholu u krvi druge dvojice nema.

Dvojcu iz Piškorovca slijede kaznene prijave zbog cipelarenja, a sva trojica zaradila su i optužni prijedlog jer su narušavala javni red i mir.