STRAVA U ZAGREBU

Djed seksualno zlostavljao unuku pune četiri godine

Bionic
Reading

Djevojka je šutjela o seksualnom zlostavljanju pune četiri godine, no nedavno je sve odlučila ispričati roditeljima koji su alarmirali policiju, otkriva Večernji list

Šezdesetogodišnji muškarac pritvoren je zbog seksualnog zlostavljanja unuke, javlja Večernji list.

Sve je počelo kada je danas 17-godišnja djevojka imala 13 godina. Djevojka je o tome što joj se događa šutjela pune četiri godine, no nedavno je sve odlučila ispričati roditeljima koji su alarmirali policiju.

Djed ju je zlostavljao kada god bi došla k njemu, prvo je dirajući po intimnim dijelovima tijela, a zatim zahtijevajući i da se pred njim razodjene, piše Večernjak.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj, čiji su inspektori uhitili 60-godišnjaka i nad njim proveli kriminalističko istraživanje nisu željeli ni potvrditi koja su kaznena djela pohotnom djedu stavljena na teret, piše Novi list.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u međuvremenu je za osumnjičenika zatražilo određivanje istražnog zatvora. Nakon ispitivanja 60-godišnjak je i završio iza rešetaka kako u nastavku postupka ne bi utjecao na svjedoke, prije svega na svoju unuku, te kako ju ne bi ponovno zlostavljao, zaključuje Novi list.