Crna kronika KRIVO OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU

'Ispitivali su mi djecu dira li ih tata'

  • Autor: tportal.hr
  • 4.12.2008 21:52:30
  • 4.12.2008 21:51:36

Policijska akcija 'Sledgehammer' u sklopu koje su uhićeni perverznjaci koji su s interneta skidali fotografije pedofilskog sadržaja, i dalje traje. No Mihaelu Acalinoviću i njegovoj obitelji život je umalo uništen zbog krive optužbe za pedofiliju

Njegovo ime i prezime objavljeno je prije no što je dokazana krivnja. Odvjetnik Acalinović uhićen je u ožujku jer je navodno skinuo osam fotografija dječje pornografije s interneta.

Acalinović je bio pribijen na stup srama - znanci ga više nisu pozdravljali, prijetili su mu i psovali ga, nazivali pedofilčinom, izgubio je klijente. Njegovo petero djece postalo je predmet poruge.

Pokazalo se, međutim, da Acalinović nije kriv. Prošlog je tjedna oslobođen svih optužbi.

Acalinović je progovorio o užasu s kojim se suočio on i njegova obitelj nakon optužbe.

Na Visu su mu prijetili, na kući ispisivali uvrede. No osim narušenog ugleda i odvjetničkog posla, nagore su prošla njegova djeca, od kojih troje još ide u školu.

'Pitali su ih dira li te tata, kada, napada li te. To je ono što djeca djeci dobacuju', opisuje Acalinović za Dnevnik.hr.

Razmišljao je čak da se s obitelji preseli u veći grad. Priprema kaznenu prijavu protiv osoba koje su njegov identitet pustile u javnost. Kako kaže, vraćanje ugleda biti će mukotrpan posao.

 

 


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još