ŠEF DRNIŠKE HVIDRE

Na provalnika bacio krevet pa ga bos ganjao po kamenjaru

19.03.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Nediljko Elez, predsjednik drniške Hvidre, u nedjelju ujutro nešto poslije devet sati šokirao se kada se probudio zbog buke i u sobi svojih dviju kćeri u dobi od deset i dvanaest godina zatekao razbojnika s rukavicama kako traži plijen

Elez, koji je prvo pomislio da mu nepoznati muškarac želi oteti kćeri kojih nije bilo u krevetima, skočio je na njega i počeo se boriti s njim, pri čemu su razbili većinu namještaja u sobi, a na kraju ga je uspio nokautirati. Da bi bio siguran da neće pobjeći, poklopio ga je, iako je bio u nesvijesti, dječjim krevetom, piše Jutarnji list.

Razbojnik je u međuvremenu došao sebi te počeo bježati u obližnji kamenjar. Elez je bos trčao za njim, no nakon 500 metara posustao je. Naime, u Domu zdravlja Drniš sat su mu vremena iz tabana vadili draču, sitno kamenje i komade stakla.

'Čuo sam lupanje u dječjoj sobi i pomislio da je propuh, ali kada sam otvorio vrata, ugledao sam razbojnika kako pretura ladice. Na rukama je imao bijele medicinske rukavice i flastere iznad oba oka. Pogledao sam prazne dječje krevete, pomislio na najgore ili da su možda otete, nakon čega sam ga zgrabio', priča Elez.