Crna kronika SMRT NA BONINOVU

Finski turist htio mokriti pa pao niz stijene

  • Autor: tportal.hr
  • 22.4.2009 15:08:49
  • 21.4.2009 13:00:00

Tridesetdvogodišnji finski turist identificirao je tijelo pronađeno jučer oko 18 sati na Boninovu. Time je potvrdio sumnje da se radi o njegovom prijatelju i sunarodnjaku Juhi P. Parkkonenu

Tijelo Finca pronađeno je na stijenama ispod 70 metara visokog vidikovca Boninovo u Dubrovniku, poznatog kao 'stijena samoubojica'. Pretpostavlja se da je nakon lude noći kockanja i pijančevanja po Dubrovniku tridesetdvogodišnji Finac na Boninovu preskočio zaštitnu ogradu kako bi mokrio. Međutim, napravio je jedan suvišni korak i pao u 18 metara duboku provaliju.

Dokazi navode na činjenicu da je samo jedna osoba prešla preko ograde i napravila nekoliko koraka te došla do ruba litice.  Prema policijskim izvorima, nema tragova koji navode da je tu bila i druga osoba ili više njih. Obdukcijom je utvrđeno da mu je mjehur bio pun, zbog čega je jasna njegova namjera odlaska preko ograde, među drveće, piše Jutarnji list.

Tijelo nesretnog Finca pronađeno je samo 300 metara od mjesta na kojem je prošle godine nađeno raspadnuto tijelo Australke Britt Lapthorne.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još