'PAO' NA GRANICI

Na Macelju uhvaćen s 448 grama heroina

27.02.2012 u 13:02

Bionic
Reading

Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Macelj uhvatila 41-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg je pronađeno oko 448 grama heroina.

Kako je danas izvijestila Policijska uprava krapinsko-zagorska, 41-godišnji muškarac zatečen je s drogom jučer oko 0,15 sati na ulasku u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Macelj. Pregledom prtljage i njegovog vozila pronađeno je 448,5 grama droge heroin. Osumnjičeni je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Krapinsko-zagorska policija također je izvijestila kako je sinoć oko 22,55 sati na izlasku iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Macelj, kod 43-godišnjeg državljanina Bugarske pronađeno 164 komada tableta "Loram" koje su na popisu psihotropnih tvari, a za koje osumnjičeni nije posjedovao liječničku dokumentaciju. Osumnjičeni je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Noćas oko 0,30 sati na izlasku iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Macelj, prilikom granične kontrole kod 38-godišnjeg državljanina Austrije pronađeno je 120 komada tableta "Demetrin" koje su na popisu psihotropnih tvari, a za koje osumnjičeni nije imao liječničku dokumentaciju. Uhićen je, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.