Crna kronika NESREĆA U OKOLICI BANJE LUKE

Vozač poginuo u sudaru Croatia busa i Autoprevoza

U prometnoj nesreći kod Banje Luke gdje su se u ponedjeljak sudarili autobusi 'Croatia busa' i banjalučkog 'Autoprevoza' poginula je jedna osoba a šesnaest ih je teže i lakše ozlijeđeno, potvrdili su bolnički izvori

Glasnogovornica kliničkog centra u Banjoj Luci Tamara Radlović izjavila je kako je u sudaru poginuo vozač 'Autoprevozova' autobusa Velimir Janković. On je u bolnicu dovezen bez znakova života.

U bolnici u Banjoj Luci smješteno je deset ozlijeđenih od kojih su najmanje četvero teži slučajevi uključujući i jednog hrvatskog državljanina no niti jednom od njih život nije ugrožen.

Još šest ozlijeđenih liječničku pomoć dobilo je u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu.

Glasnogovornica tužiteljstva u Banjoj Luci, Maja Đaković-Vidović, potvrdila je kako se još uvijek provodi istraga o okolnostima ove nesreće.

Za sada se pretpostavlja da je uzrok nesreće nepoštivanje prava prednosti u prometu. U Croatia busu za Večernji list su izjavili da su im policajci iz Mrkonjić Grada rekli da je bosanski bus oduzeo prednost hrvatskom koji je putovao prema Sarajevu i udario ga po sredini. Nakon sudara oba autobusa zaustavila su se na samom rubu ceste prema obližnjem jezeru probivši pri tom zaštitnu bankinu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još