UMJETNICI NISU KRIVI

Festival: Nemamo veze s ozljeđivanjem djevojke

14.01.2012 u 18:47

Bionic
Reading

Organizatori splitskog festivala neafirmiranih umjetnika izjavili su danas kako njihov festival nema nikakve veze s ozljeđivanjem 16-godišnje djevojke koja je rano jutros s teškim opeklinama lica dovezena iz Akvarija na Bačvicama, gdje je sinoć otvorena izložba neafirmiranih umjetnika

'Što se tiče incidenta i ozljeđivanja djevojke on je nastao nakon našeg programa. Naš se performans dogodio na plaži i to pet sati prije ozljeđivanja djevojke. Festival nema nikakve veze s tim događajem', rekla je jedna od organizatorica Nina Jurić

Mi incident nismo vidjeli i ne bismo željeli da to ostavi negativan trag na našu organizaciju festivala mladih i neafirmiranih umjetnika, dodala je.

Policija je medijima jutros kazala kako se djevojka ozlijedila u Akvariju i to u sklopu Festivala mladih i neafirmiranih umjetnika.

Zdravstveno stanje jutros opečene 16-godišnje djevojke koja je ozlijeđena na Bačvicama i dalje je nepromijenjeno, doznaje se popodne u splitskoj bolnici.

Policija istražuje koje su okolnosti događaja i kako se točno dogodilo da se maloljetnica ozlijedila, kazano je u policiji.

Djevojka je u 2,45 sati dovezena na Hitnu pomoć s opekotinama lica i očiju, te ozljedama dišnog sustava.