POLICIJA TRAŽI OČEVICE

Vozio u krivom smjeru i izazvao dva sudara

05.01.2012 u 15:49

Bionic
Reading

Nepoznati vozač osobnog vozila prouzročio je jutros nešto prije osam sati dvije prometne nesreće na riječkoj zaobilaznici vozeći u krivom smjeru, srećom, samo s materijalnom štetom. Policija moli očevice koji posjeduju korisna saznanja o nesrećama ili o vozaču koji je vozio u krivom smjeru da se jave Operativno komunikacijskom centru riječke policije na broj telefona 192 ili u Postaju prometne policije Rijeka na brojeve 430 655 ili 335 521

Dosad je utvrđeno da je vozač u sedam sati i 40 minuta, upravljajući vozilom sjevernim kolnikom riječke zaobilaznice, nekoliko stotina metara zapadnije od tunela Katarina, okrznuo Škodu Fabiju riječkih oznaka kojom je upravljala 49-godišnjakinja iz Kukuljanova. U kontaktu vozila ona nije ozlijeđena, ali je vozilo lakše oštećeno udarom kotača u rub kolnika.

Nastavkom vožnje u krivom smjeru nepoznatog vozača, nedugo nakon toga, u blizini zapadnog kraja tunela Trsat, došlo je do druge prometne nesreće. Vozačica iz Rijeke u dobi od 27 godina, koja je upravljala Opel Corsom riječkih tablica je zbog izbjegavanja direktnog sudara s nepoznatim vozačem izgubila kontrolu nad upravljanjem te je udarila u zid tunela. Ni ona, srećom, nije ozlijeđena u sudaru, a nepoznati vozač se udaljio s mjesta nesreće.