Crna kronika ISTOPILI SE OSIGURAČI

Požar odgodio operacije u čakovečkoj bolnici

  • Autor: VLM/
  • 3.1.2012 15:38:43
  • 3.1.2012 15:35:45

Oko 8.30 sati pregorjeli su i istopili se osigurači u razvodnoj kutiji trafostanice. Bez struje je ostao i Zavod za javno zdravstvo te dio Doma zdravlja

Zbog manjeg požara na niskonaponskim sklopkama u trafostanici u krugu Županijske bolnice Čakovec cijeli bolnički kompleks, osim novog paviljona sagrađenog 2007. godine, ostao je danas ujutro bez struje! Odgođene su operacije i specijalistički pregledi u poliklinikama, a zbrinjavali su se samo hitni slučajevi. Struje nije bilo ni na odjelu intenzivne skrbi. Poslijepodne se počela uspostavljati normalna opskrba električnom energijom pa se očekuje da će u srijedu svi bolnički odjeli normalno raditi.

– Imali smo problema u poliklinikama jer je bez struje ostao i informacijski sustav pa liječnici nisu mogli do rezultata laboratorijskih pretraga, radioloških nalaza i drugog. Zamolili smo građane da ne dolaze na preglede dok se stanje ne normalizira – kaže zamjenik ravnatelja dr. Miroslav Horvat. Oko 8.30 sati pregorjeli su i istopili se osigurači u razvodnoj kutiji trafostanice. Bez struje je ostao i Zavod za javno zdravstvo te dio Doma zdravlja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još