Crna kronika PRIJETIO SUPRUZI

U zatvor ga doveli sa 160 tisuća eura u džepu!

Boru B. prijavila je supruga jer joj je prijetio ubojstvom. Da se ona ne bi domogla novca, prije dolaska policije pokupio je svu gotovinu: 160 tisuća eura i oko 12 tisuća kuna

Da ovaj Božić u Remetincu bude potpuno drukčiji od svih blagdana, ali i radnih dana, pobrinuo se građevinski poduzetnik Boro B. (55), koji je prije uhićenja uspio pokupiti svu gotovinu koju je imao u kući, piše Večernji list.

Džepovi su mu doslovno bili puni novca. Pravosudni policajci koji su imali zadaću zapisati svaki serijski broj novčanice izbrojili su čak 160.000 eura! Novac je ponio sa sobom na sigurno da ih se ne bi domogla njegova žena. Navodno je uz eure imao i 12.000 kuna za koje je rekao da su 'sića koju i ne treba brojiti'.

Zagrebačka je policija izvijestila da je supruzi zbog neriješenih obiteljskih problema prijetio ubojstvom u petak oko 13 sati, što je ona, zbog straha za svoj život, prijavila. Kad Boro B., čiji je račun na zatvorskom pologu uvjerljivo 'najdeblji' (a nitko i ne pamti da je netko u zatvor došao s toliko novca), bude pušten, džepovi će mu opet biti puni novca.

Za prijetnje koje je izgovorio supruzi može biti kažnjen novčano (što mu neće biti problem platiti) ili zatvorom do godinu dana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još