Crna kronika NAKON SLUČAJA THOMPSON

Policija čuva Arenu od crnih beretki

  • Autor: tportal.hr
  • 3.12.2008 13:39:15
  • 3.12.2008 13:38:45

Nakon donošenja presude kojom je Marko Perković Thompson izgubio sudski spor na pulskom Općinskom sudu protiv grada Pule pulsku Arenu čuvaju, uz zaštitare tvrtke 'Bakin Geršić', i policajci

PULA - Dodatne mjere osiguranja poduzete su nakon što je 26. studenog pulsko dopisništvo agencije EPEHA nazvao anonimni muškarac, navodno iz Splita, prijeteći da će zajedno s Crnim beretkama dići Arenu u zrak ako sutkinja Mirna Frančišković donese presudu na štetu Thompsona.

Informaciju o čuvanju Arene potvrdio je zamjenik direktora pulske zaštitarske tvrtke Ivan Geršić, ističući kako su se dvojici njihovih zaštitara, koji svakodnevno tijekom radnog vremena od 8 do 16 sati nadziru Amfiteatar, pridružili u "pokrivanju" Arene pulski policajci. Tako će biti i u srijedu, izvještava Jutarnji list.

Glasnogovornica PUI Nataša Rogić potvrđuje kako je policija procijenila da je potrebno osiguranje Arene, te će je sukladno takvoj procjeni do daljnjega čuvati. Nije odgovorila na pitanje koliko je policajaca angažirano, uz pojašnjenje kako se radi o službenoj tajni.

 

   • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još