Crna kronika VANDALIZAM

U Poreču izbušene gume na dvadesetak auta

  • Autor: K. Mitrović
  • 22.12.2011 14:15:52
  • 22.12.2011 13:55:31

Brojni Porečani ostali su neugodno iznenađeni ugledavši jutros svoje automobile s probušenim gumama. U sinoćnjem pohodu porečkih vandala oštećeno je dvadesetak vozila, no točan broj se još utvrđuje. Prvi vlasnici, zamijetivši probušene gume na svojim metalnim ljubimcima parkiranim u centru Poreča, počeli su se javljati policiji iza ponoći

'Oko dva sata ujutro, policija je zaprimila dojavu da je više automobila oštećeno bušenjem guma u Vukovarskoj i Zagrebačkoj ulici te na Trgu Joakima Rakovca', kazao je glasnogovornik PU istarske Valter Opašić. Dodaje, da policija intenzivno radi na otkrivanju počinitelja, o čemu će javnost biti izviještena.

Na nekim automobilima izbušeno je više guma, a na nekim samo jedna, no čini se da su vandali nasumično birali vozila, među kojima su uglavnom auti pulskih registracija. U Vukovarskoj ulici razrezane su čak gume automobila kojim se koristi invalidna osoba.

Porečani su revoltirani, jer krpanje guma pred božićne blagdane nikako nisu imali u planu, pogotovo što je to u općoj besparici dodatni trošak kućnom proračunu. Nasilno bušenje guma oštećeni vozači će moći naplatiti samo ako imaju kasko osiguranje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još