CRNA SUBOTA U RIJECI

Poginuli dijete i muškarac, pronađen leš, opljačkana mjenjačnica

10.12.2011 u 20:27

Bionic
Reading

Na području Rijeke tijekom noći se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak iz Zadra, provaljeno je u mjenjačnicu iz koje je otuđen veći novčani iznos, a jutros je na području Jelenja pronađeno mrtvo tijelo muškarca. Također, u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u poslijepodnevnim satima smrtno je stradalo dijete

Danas oko jedan sat, na Titovom trgu u Rijeci, pod kotačima vozila izgubljen je još jedan život. Radi se o 57-godišnjem pješaku iz Zadra, koji je nedugo nakon nesreće, u sušačkoj bolnici podlegao teškim ozljedama. Njega je, dok je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, oborio 20 godina mlađi Riječanin, koji je pod utjecajem alkohola, upravljao Škodom Octavijom.

Također, policija je tijekom cijeloga dana provodila očevid u šumskom predjelu Tomašini – Vidikovac, na gornjem Jelenju u zaleđu Rijeke, gdje je jutros oko devet sati pronađeno tijelo mrtvog muškarca. Iako službenih informacija o kome je riječ još nema, doznajemo da je nasilna smrt isključena.

Sumnja se da je riječ o 50-godišnjem planinaru Damiru Raku iz Rijeke, čija je obitelj njegov nestanak prijavila policiji i GSS-u prijavila 25. studenog. On je tri dana ranije u jutarnjim satima sam krenuo na planinarsku stazu Hahlić, a upravo je na tom području zadnji put zabilježen signal njegova mobitela.