Crna kronika NASILNIK IZ VINKOVACA

Prijetio da će ubiti brata i majku pa napao policajce

U ponedjeljak u 21.05 sati, dvojica policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci, upućeni su na intervenciju u Rokovce, gdje je po dojavi, 30-godišnjak uz prijetnju hladnog oružja počinio nasilničko ponašanje u obitelji nad 23-godišnjim bratom i 49-godišnjom majkom prijeteći im da će ih usmrtiti, pri čemu je uništavao pokućstvo, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Po dolasku i ulasku policijskih službenika u dnevni boravak, na policijske službenike s dva noža uz verbalnu prijetnju smrću nasrnuo je 30-godišnjak, pokušavši nožem ubosti policijskog službenika u prsa,ali je službenik spriječio napad izmicanjem i upotrebom fizičke snage.

Tijekom sprječavanja napada i savladavanja 30-godišnjaka, lake tjelesne ozlijede zadobio je nasilnik i jedan policajac. Uz kaznenu prijavu, 30-godišnjak je zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju, nasilničkog ponašanja u obitelji i napada na službenu osobu, sinoć u 21 sat predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Luka Barunčić kaže kako je nasilniku izmjereno nešto manje od promil alkohola u krvi i da je ranije dolazio u sukob sa zakonom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još