ZAMEO GA VJETAR

Milovanović koristio e-mail imenjaka Slovenca

03.12.2008 u 10:56

Bionic
Reading

Najtraženiji bjegunac Željko Milovanović (42), kojeg se sumnjiči za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, krajem listopada poslao je redakciji Pressa u Banjoj Luci pismo u kojem je naznačio e-mail adresu za kontakt zeljkomilovanovic@gmail.com

ZAGREB - Novinari Jutarnjeg lista poslali su mail na navedenu adresu, a dobili su odgovor koji glasi: 'To nije pravi mail od Željka Milovanovića, kojeg traži cijela Hrvatska. Istina je da imam isto ime, ali ja sam 25-godišnji student iz Slovenije. I nisam poslao nikakvo pismo. Lijep pozdrav, Željko.'

Podsjetimo, osumnjičeni Milovanović poslao je pismo Pressu u kojem odbacuje odgovornost za ubojstvo Pukanića i Franjića, tvrdeći da je u vrijeme ubojstva bio u Doboju i da ga hrvatska policija želi ubiti.

'Policija je mogla utvrditi da sam 23. listopada između 19 i 20 sati bio u Leskovačkom roštilju preko puta zgrade u kojoj živim u Doboju. Naručio sam ćevape za van i sve su to mogle snimiti sigurnosne kamere koje se nalaze preko puta lokala. U istom sam lokalu bio i 24. listopada ujutro kada sam naručio punjeni ćevap. Baš je tada bila primopredaja smjene i nekoliko je radnika sjedilo za stolom i radilo obračun. Jedna krupnija gospođa je ustala i rekla da narudžba nije problem te da će odmah staviti ćevap na roštilj', poručio je u svom pismu Milovanović.

Nakon toga, hrvatski ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko potvrdio je da je Milovanović glavni osumnjičeni za atentat na Pukanića i Franjića u Zagrebu, jer 'postoji mnogo argumenata i dokaza' koji u cijelosti otklanjaju sumnju da Milovanović nije počinitelj.

Željka Milovanovića navodno traže sve policije s područja bivše Jugoslavije.