NEMA TRAGOVA

Nova potraga za Antonijom Bilić bez rezultata

30.11.2011 u 17:01

Bionic
Reading

Nova potraga vezana za slučaj nestale Antonije Bilić nije dala rezultata

Policija, koja je od osam sati ujutro pretraživala područje akumulacijskog jezera Bilišana i obale Zrmanje, nije pronašla Antoniju Bilić ni tragove koji bi možda doveli do nje, javlja HRT. U Bilišanima je, inače, kuća Dragana Paravinje, optuženog za ubojstvo Antonije.

Iz policijskih se krugova neslužbeno doznaje da Paravinja nije policijirekao ništa što bi ih navelo na ponovnu potragu u Bilišanima, ali daljene navode zbog čega su točno baš danas ponovno pokrenuli akciju pretragena području Bilišana.

To područje pretraživali su šibenska interventna policija, šibenska kriminalistička policija i zadarski GSS. Kako nam je potvrdila Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, to se područje do danas nije pretraživalo.

Danas se pregledava veći dio terena koji dosad nije pregledan, a pregled se obavlja na temelju informacija kojima raspolažemo i za koje smatramo da bi mogle biti korisne, rekla je Kosor.

Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić rekao je da su policija i HGSS uz pomoć dva psa tragača pretraživala područje oko Obrovca koje dosad nije bilo obuhvaćeno potragom.

Prema njegovim riječima, dosad je pretraženo golemo područje, no na ruti kojom je, policija pretpostavlja, na dan nestanka maloljetnice prošao osumnjičeni za njezino ubojstvo 43-godišnji vozač kamiona Dragan Paravinja još su ostali džepovi koji nisu pročešljani.

Iz policijskih se krugova neslužbeno doznaje da Paravinja nije policiji rekao ništa što bi ih navelo na ponovnu potragu u Bilišanima, ali dalje ne navode zbog čega su točno baš danas ponovno pokrenuli akciju pretrage na području Bilišana.