Crna kronika U AUTOMOBILU POD MOREM

U trajektnoj luci pronađen leš nestalog poduzetnika?

  • Autor: VLM agencija
  • 25.11.2011 14:44:41
  • 25.11.2011 14:13:38

U trajektnoj luci Preko na otoku Ugljanu GSS je u moru pronašao automobil i u njemu mrtvu osobu

GSS-ovci i policija tragali su pet dana za 43-godišnjim Josipom Zagoršakom iz Zadra koji je posljednji put viđen u nedjelju navečer u Dobropoljani. Policija nije potvrdila da pronađeno tijelo pripada upravo njemu, a slijedi očevid.

'Mi smo od policije dobili informaciju i zahtjev za traganje za 43-godišnjakom u utorak i do danas u podne prešli smo više od 300 kilometara obale na Pašmanu i Ugljanu. Budući da smo pretpostavili da auto na kopnu nije tek tako mogao nestati, a imali smo i informaciju da BMW koji je nestali muškarac vozio nije bio na trajektu, zvali smo pomoć ronioce. Jučer su pretražili trajektnu luku Tkon, a jutros smo automobil i osobu u njemu pronašli u moru u trajektnoj luci Preko. Tu je i prije nekoliko godina jedna žena sletjela autom u more i preminula', rekla je Jana Mijailović iz GSS-a.

Jutarnji list pak piše kako je doista riječ o tijelu nestalog Zagoršaka. Automobil i tijelo pronađeno je na dubini ne većoj od desetak metara.

Poduzetnik iz Gornjeg Jelenja koji je zadnje dvije godine živio sa obitelji u Zadru nestao je u nedjelju nakon što je bio u posjeti prijatelju u Dobropoljani na otoku Pašmanu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još