HDZ-OVCI: OVO JE PORUKA

Provalili u HDZ i otišli bez plijena

21.11.2011 u 11:40

Bionic
Reading

Karlovački su se HDZ-ovci danas ujutro nemalo iznenadili kada su, nakon što su došli do službenih prostorija na Mažuranićevoj obali, vidjeli razbijena stakla na ulaznim vratima

Pregledom stranačkih prostorija utvrdili su da računala i LCD televizor nisu ukradeni, ali su razbacani papiri i drugi stranački inventar.

Pozvana je policija koja radi očevid. Prerano je reći je li nešto od dokumentacije ukradeno, kažu u stranci, ali su ovaj čin okarakterizirali kao poruku stranci u vrijeme najžešćih predizbornih aktivnosti.

'Očito je da se u gradu nešto čudno događa, provale na sve strane.Ovo mi ne djeluje kao provala zbog krađe, nego je očito netko ušao snamjerom da razvali sve, čak su i vrata iščupana', kaže tajnik Županijskog odbora HDZ-a Ivan Krznarić za Kaportal.

'Ne smijemo ništa dirati, a policija će doći kad obavi očevid provale u pravoslavnoj crkvi', rekao je Krznarić. Tijekom noći provaljeno je i u odvjetnički ured H. Medarića, koji ima ured do prostorija stranke, a zastupao je stranku i neke članove u pojedinim slučajevima. Provalnici su tijekom noći imali pune ruke posla jer je provaljeno i u katoličku i pravoslavnu crkvu.