SUDAR SA SMRTNIM POSLJEDICAMA

Vozio u suprotnom smjeru pod utjecajem alkohola

18.11.2011 u 14:02

Bionic
Reading

Vozač kamiona, koji je sinoć oko 18,15 sati vozio u suprotnom smjeru na autocesti A3 na dionici čvora Jankomir - Sveta Nedjelja i prouzročio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula a dvije su ozlijeđene, bio je pod utjecajem alkohola, doznaje se danas iz zagrebačke policije

Do nesreće je došlo kada je 48-godišnji vozač teretnog automobila Man čakovečkih oznaka pod utjecajem alkohola (1,44 promila), krećući se suprotnim smjerom autoceste, naletio na Peugeot kojim je upravljao 43-godišnjak. Nakon tog naleta teretni se automobil nastavio kretati suprotnim smjerom ceste i naletio i na Audi austrijskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnji državljanin BiH te se zaustavio na metalnoj zaštitnoj ogradi.

Od siline naleta audi je odbačen na priključno vozilo teretnog vozila Man zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnjak.

Od zadobivenih je ozljeda 64-godišnji vozač Audija preminuo, a lakše ozlijeđenim 48-godišnjem i 43-godišnje vozaču liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.
Zbog prometne nesreće, od 18,15 do 22,25 sati bio je zaustavljen promet na dionici čvora Jankomir – Sveta Nedjelja.

Policija moli sve očevice ove prometne nesreće da se jave na telefon 192.