ALARMIRANA POLICIJA

Pijan zahtijevao isplatu nedobitnog listića

17.11.2011 u 14:49

Bionic
Reading

Zbog pijanog Rovinjanina koji je nasrtljivo tražio isplatu listića, djelatnica kladionice u Ulici De Amicis u Rovinju alarmirala je jučer prijepodne policiju. Srećom, nije se radilo o pokušaju pljačke, no pijani 52-godišnji muškarac je, osim maltretiranja djelatnice, krenuo lupati glavom po pregradnom staklu

Postupajući po dojavi o uključivanju alarma oko 10.50 policijski službenici uputili su se prema kladionici i zatekli 52-godišnjaka iz Rovinja kako pod vidnim utjecajem alkohola narušava javni red i mir.

Naime, nakon što mu je 27-godišnja djelatnica iz Rovinja pokušavala objasniti da mu ne može isplatiti listić koji nije dobitni, muškarac je tražio da mu se izvrši nova uplata, nudeći novac bez popunjenog listića. Djelatnica kladionice objašnjavala mu je postupak, no muškarac je odjednom počeo vikati i vrijeđati djevojku, a zatim je počeo lupati glavom po staklu koje ga je dijelilo od 27-godišnjakinje. Budući da se djevojka preplašila, uključila je 'panic alarm', kažu u PU istarskoj.

Rovinjanin, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je alkotestiranje pa je zadržan u prostorijama Policijske postaje Rovinj do otriježnjenja, a danas će biti saslušan na Prekršajnom sudu.